IQ Option Ervaringen

GA NAAR IQ OPTION >>
HEEL GOED8.71771 BEOORDELINGENrecommended

Is IQ Option legit? Kun je het vertrouwen? IQ Option oplichting of niet? ? Zie eerlijk advies slecht en goed over IQ Option op onze website.

Recensies over IQ Option op tag:

IQ Option Legit

IQ Option Legal

IQ Option Scam

IQ Option Deposit

IQ Option Intrekking

IQ optievergoeding

IQ Option App

IQ Option Intrekking

IQ Option Ervaringen: Anthony Walter

Ik begon de handel met hen twee jaar geleden en is de dienstverlening goed tot dusver tot juni vorig jaar, toen hun diensten zeer slecht werd. In eerste instantie zag ik dat de charts waren altijd flunctuating en het werd gemakkelijk voor handelaren om geld verliezen zo gemakkelijk. Ook de stop loss was niet echt effectief als het vroeger was. Nadat ik 50% van mijn investering verloren, ik gevraagd voor terugtrekking in september, maar ze bleven gebruiken vertragingstactiek door het vragen voor onnodige documenten. Ik was ook gefactureerd aan loon voor terugtrekking vergoeding. Het was in januari merkte ik dat mijn account is niet meer toegankelijk en ik besefte dat ze proberen om een ​​snel af te spelen op me. Onmiddellijk heb ik contact opgenomen met een FinTech expert: Frankduncan12 @ yandex, com legde alle nodige voorzorgsmaatregelen en maatregelen, waaronder het risico te nemen. Ik volgde de instructies en ik ben blij om te zeggen ik heb mijn geld terug vorige week. Ik hoop echt dat ze kunnen verbeteren op hun diensten, zoals het vroeger was.

IQ Option Ervaringen: Nasser Hashim

platform IQ optie’s ziet er geweldig uit, en zij zullen u graag en gemakkelijk te aanvaarden van uw geld. Mocht u echter in te trekken, goodluck. Zij zullen u vertellen opnames niet hun verantwoordelijkheid, maar de jouwe.

IQ Option Ervaringen: James Carragher

Ik heb me aangemeld op deze trading platform voor een betere financiering en niet degene die ik krijg. Ik wou dat er een functie voor het nul-ster en ik zou hebben gekozen dat in de ene ster ik gaf. Mijn terugtrekking is niet verwerkt voor meer dan zes maanden, ondanks het sturen van meerdere mails en het maken van telefoongesprekken. Ik alle vereiste documenten opgeladen nog geen verandering werd opgenomen. Hoewel, ik ben ontving blij dat ik mijn betaling gisteren, maar dat was omdat dit FinTech expert:

IQ Option Ervaringen: Scott Rayson

IQ Option Ltd is een betrouwbare makelaar om mij, want het is geregeld door CySEC en heeft zoveel actieve handelaren op het platform. Ze zijn beboet door CySEC met 450K euro in 2019, maar ze werken nog steeds onder de regulator monitoring. Veel mensen hebben geprobeerd om de handel met hen met inbegrip van mij, en ik zag hun professionaliteit (vooral in het steunpunt) en ze hebben een zeer snelle en beveiligde terugtrekking systeem. Bovendien kunnen ze dicht accounts die gebruik VPN of VPS terwijl de handel, en ik denk dat terug naar hun sterke aandacht om te stoppen met proberen om de account te gebruiken door iedereen, maar de eigenaar van het account, maar ze echt nodig hebben om hun veiligheid te verbeteren om te voorkomen dat het sluiten van accounts .

IQ Option Ervaringen: Georgie – UK

Gereglementeerde makelaar, heb ik getest een terugtrekking van £ 1000, die succesvol was, makkelijk te gebruiken interface, accurate en up-to marktprijzen date, ik heb weinig vertrouwen in veel makelaars, maar deze jongens zijn geweldig. Plus ze bieden Ripple (XRP), die het volgende grote ding zal zijn!

IQ Option Ervaringen: Leo Anderson

Ik ben net afgerond mijn eerste handel met mevrouw Louisa Rox, lijkt alles heel gemakkelijk met haar gemakkelijk terugtrekking en een goede klantenservice. Haar bereiken via WhatsApp +1 (772) 242: 6212 Voor een professionele service

IQ Option Ervaringen: Nick Wayne

Zij zullen de prijsbewegingen te manipuleren. Het is te moeilijk om te geloven in eerste instantie als gevolg van de winst, gemakkelijk opnames etc. Maar al snel zul je verslaafd aan het en ga je alles wat je had te verliezen. Ik verloor bijna rond 35.000 toen ik te maken had met hen. Ik raad iedereen aan om weg te blijven van het en sla jezelf en je dierbaren. Kies iets beter, maar niet deze binaire opties. Als ik niet de hulp had ingeroepen of geholpen door middel vorst van assetflashback, com zou ik niet hebben gekregen om het even wat van hen terug. Dus blijf weg van hen alsjeblieft.

IQ Option Ervaringen: George

Ik kan niet begrijpen deze slechte beoordelingen van IQOption. Dit is een goed bedrijf met een zeer goede reputatie en zeer goede uitbetalingen en trading platform. Dit is allemaal nep reviews of concurrenten. Ze zijn TOP # 1 in de wereld met opties en forex trading. Ik had geen problemen met de verificatie, opnames en ga zo maar door!

IQ Option Ervaringen: Trent Gibson

Ik kreeg een antwoord op mijn vorige beoordeling, maar up-to-date heb ik nog niet ontvangen mijn terugtrekking. Ik heb geprobeerd alle platforms die IQ aanbod om te proberen erachter te komen waarom mijn account wordt beoordeeld en een schatting tijd aan wanneer het zal worden opgelost. Het antwoord is altijd hetzelfde, dat ik geen zorgen moest maken, maar ik krijg geen antwoord.

IQ Option Ervaringen: Sajid Noor

Het moment dat ik heb geprobeerd om een ​​terugtrekking of alles werd blootgelegd.

IQ Option Scam

IQ Option Ervaringen: Hammond Buckley

Ze zijn allemaal scam, iedereen in criptocurrency trading moeten zich bewust zijn van oplichting, ze zijn veel van hen hier, dat is hoe ik bijna al mijn geld verloren omdat ik niet kon terugtrekken totdat ik een beoordeling over deze mevrouw Louisa Rox kwam, ik volgde haar instructies en aanwijzingen over hoe de handel, hebben ze mijn account beheren en de handel namens mij. Sindsdien heb ik niet opgenomen verlies. U kunt bij haar terecht voor beginners begeleiding en account management via Whatsapp: +1 (772) 242: 6212

IQ Option Ervaringen: Hezy Henjoh

Maak je klaar om het verlies van uw geld. Ik opende de rekening en begonnen met een demo na 3 dagen heb ik $ 14.000 dacht ik kon het verstandig zijn te investeren met de echte account. Ik investeerde $ 12.000 denken ik zal een fortuin te maken in weken, maar na 4 dagen hebben verloren $ 4.000. Ik besefte dat ik gona alles te verliezen en besloot zich terug te trekken, maar zij weigerden. Na contact met de klantenservice, vertelde ze de eerste terugtrekking moet gelijkwaardig zijn aan het bedrag dat ik gedeponeerd zijn … om de lang verhaal kort was ik bijna alles kwijt, totdat ik werd voorgesteld aan Grace WAQ die hielp me herstellen $ 11.500 van mijn fondsen te snijden. Haar directe e-mail is gracewaq at gmail.com. ze meestal hulp individuen herstel geld online opgelicht

IQ Option Ervaringen: Anthony Wilson

Het is oplichterij. Ik maakte 3000 de winst boven mijn eerste storting die ik dan geprobeerd om alleen te worden vastgelopen elke keer terug te trekken met een aantal zwak excuus. De laatste boodschap die ik ontving over deze zaak was dat mijn account is gemarkeerd voor frauduleuze activiteiten. blijkbaar had ik in vanaf meerdere IP ingelogd. Ja, natuurlijk heb ik aangemeld via mijn mobiele telefoon, mijn laptop en zelfs mijn kantoor computer. Nauwelijks een zaak voor inbreuken op de beveiliging.

IQ Option Ervaringen: mustapha

Ik denk dat het een scam ze zullen Ur volledige aanbetaling niet in staat te stellen met gelijkspel … toen ik bewerkte mijn pay out van 30 USD 10 werd gecrediteerd .. en ze zeggen dat is een gedeeltelijke … Hoe kan ik slechts gedeeltelijk … Het is nu 15 werkdagen … Pls niet of nooit gebruik iqoptions dank God dat ik gebruikte paar honderd dollar een 3-5 keer geld verloren dan gewonnen eindelijk opgelicht …. Pas nooit use..it is mijn vloek zij en hun families zullen nooit gelukkig zijn … het is al 20 dagen ..en ze spelen spelletjes … pas op voor dergelijke companies.hope zij n er familie lijden voor het vreemdgaan en het nemen van mijn hard verdiende geld

IQ Option Ervaringen: Patrick Moore

Uiteraard een scam, heel gemakkelijk om geld en naast storten onmogelijk terug te trekken

IQ Option Ervaringen: Rickard Axelsson

Het is gewoon een scam, heb ik een account met alle juiste documentatie etc, dan gestort ik $ 500, en volgende week heb ik geprobeerd in te trekken, leiden ze blokkeerde mijn account zonder het geven me een reden en het houden van mijn $ 500, krankzinnig. Je verliest geld, zelfs zonder handel !!!!!!

IQ Option Ervaringen: mellisa simons

Ik wist niet dat ik kon veel geld verdienen op binaire optie al was het niet makkelijk in het begin als gevolg van zo veel scammer op de lijn die wat geld kostte, maar kon me niet helpen. Ik dank Sandra, zou het niet gemakkelijk zijn geweest zonder uw hulp en goede strategie waarin u mijn rekening heeft gemanaged. Dank u voor de enorme cash out. Als u op zoek naar een goede manager om u te helpen goede winst op de handel. whatsapp

IQ Option Ervaringen: Mihai Dumitrascu

Hi, iq optie is een scam iq optie ze zullen er nooit fout toe te geven. Het is dat je fout altijd. Ongeacht wat er gebeurt.

IQ Option Ervaringen: martha frank

Blij dat ik mijn ervaring over hoe ik was in staat om al mijn gestolen geld terug te vorderen met deze zwendel broker te delen. frankmartha40 atGmail dotCom

IQ Option Ervaringen: Esther

Ik was in staat om te herstellen van mijn verloren geld terug met de hulp van mevrouw Sofia Leo de recovery-expert, ze hielp me mijn geld terug van scam makelaars. Klik op mijn profiel aan haar details te krijgen …..

IQ Option Ervaringen: DMG

iQ Option is een oplichterij! Ze laten je de handel terwijl je geld te verliezen, zodra je winst te maken zullen ze uw account te zetten in het onderzoek en in het beste geval zullen ze je het saldo van het geld te sturen dat je verloren in het verleden, maar vergeet het ontvangen van uw winst. Zij zullen uw vermogen om de handel binaire opties te verwijderen en uw winst zal niet worden vrijgegeven aan u

IQ Option Ervaringen: Andy Smith

Soms ervaring is de beste leermeester, focus en u zal het resultaat … Wacht niet te krijgen voor iemand om uiteindelijk een miljardair tot je realiseerde je je tijd verspild aan twijfelen, geld verdienen en niet te verliezen. Er kan veel getuigen over hem, smith redde mijn tijd en energie in het vermijden van oplichters en ik handel met hem met groot effect, werd mijn verlies winst en hij maakte me bekend in de handel, Leren en hebben de kennis … je kunt hem bereiken via mail 147isabelsmith @gmail. com

IQ Option Ervaringen: Michael Woodruff

Deze paar maanden is de hel de handel op binaire opties, ik was opgelicht door binaire optie Investments, maar ik ben blij dat ik ben uit de hele rotzooi en de dingen zijn weer op de rails voor mij want ik was in staat om mijn geld terug te vorderen door een betrouwbare bron. Ik sta open voor aandelen

IQ Option Ervaringen: Fabián Henríquez

gereguleerd maar scam …. je zult nooit een kans om je eigen geld op te nemen krijgen ..

IQ Option Ervaringen: Maria

Ik was ook een slachtoffer op tot ik zeggen een review over mevrouw Betty Wallace een herstel agent die mij helpen om al mijn verloren fondsen en de winst terug te herstellen van deze scam brokers als je een slachtoffer geweest voordat ik u ten zeerste aan contact op met mevrouw Betty. klik op mijn profiel om haar contact te krijgen

IQ Option Ervaringen: I. Lang

Handel niet op IQ-optie, ik verloor veel geld om deze oplichterij!

IQ Option Ervaringen: Black Burn Moonlit

Toen ik al de recensie hier lezen Ik zie dat iedereen iemand reclame voor het oplossen van het probleem, maar niemand is het geven van de werkelijke herziening en ik vraag me af hoe het vertrouwen piloot is waardoor die beoordelingen !! Ja, het is goed dat IQ Option een van de grootste Scam maar de mensen revisie moet ethischer te worden als mensen komen hier Uw advertentie niet te zien als je bent ook Scamming mensen ik weet dat je nooit problemen iemands opgelost. je bent ook schrijft beoordeling scam mensen! lol Scam Everywhere !!!

IQ Option Ervaringen: Abigail Alex

Betere optie om uw verlies in binaire optie handel te herstellen. Ik ging in de handel enige tijd geleden en verloor bijna al mijn spaargeld heb ik besloten om contact met enig herstel agenten en uiteindelijk een paar keer opgelicht, was ik later na het uit te leggen wat binaire optie handel is alles over en de redenen waarom mensen verwezen naar mevrouw Louisa Rox verliezen hun handel heb ik besloten om haar advies te volgen en sindsdien heb ik alles terug heb heb ik verloren en ik ben nog steeds het maken van meer geld tot deze tijd. Zij is bereikbaar op WhatsApp +1 (772) 242: 6212 zal ze zeker helpen u over alle kwesties in verband met de handel

IQ Option Ervaringen: Jan Hus

grote en responsieve platform! bijna verviervoudigd mijn geld voordat ik besloten om al mijn geld op te nemen en waarschijnlijk nooit meer terug. De reden daarvoor was hun constante nog onaangekondigde (en waarschijnlijk algoritmische) verandert van de winnende percentage op de Bitcoin index, die boven alles was alleen verhandelbaar zijn op het weekend (zoals waarom ffs). van 92% tot 30% in dezelfde half uur .. jammer, maar dat is niet in orde. contact met hen meerdere malen over dit en hoorde niet terug. bedankt voor de leuke winsten tho .. ook – ja, binaries zijn zeer riskant dat is de reden waarom ik nooit geld in te zetten op iets anders dan de Bitcoin index, die consequent gewerkt met mijn strategie, maar de recensies vertellen over oplichters verkoop van je bs strategieën hebben niets te maken met het platform zelf. trok al mijn geld met het betalen van minder dan 1,5% van het totale bedrag, dankzij IQ

IQ Option Ervaringen: Justin Sims

Ik heb net opgelicht uit van $ 2000 door iemand die zichzelf (LISA NORA)

IQ Option Ervaringen: Gossett Louis

Bent u al opgelicht, bent u op zoek naar een betrouwbare expert om u te helpen bij de handel in binaire en bitcoin mijnbouw, ?? Dan vinden geen contact meer mevrouw, Louisa Rox, ze is de beste die je ooit kunt vinden in de handel zou ze je leren alles wat u moet weten over het binaire en hoe u uw verloren fondsen, trust me alle hoop zijn lost.you niet kan bereiken herstellen haar op WhatsApp +1 (772) 242: 6212

IQ Option Ervaringen: shanks rao Jadav

Iq Option is echt een scam platform en het is het maken van nieuwe technieken en trucs om te verwerven klanten zo veel mogelijk te maken. Ik zeg niet dat door het lezen van een andere opmerking of video’s die ik ervaren door te investeren $ 160 in. U keek elke onbeperkt YouTube-video’s van alle YouTuber, kun je niet iets van deze platforms te verdienen.

IQ Option Ervaringen: Saif Rehman

Blijf weg van deze oplichterij. De website maakt gebruik van nep-marketing pagina’s over de hele wereld uit verschillende landen. Ik kwam over deze website, terwijl ik online was het surfen en ik werd begroet met een pop-up reclame pagina. De pagina was een nep Yahoo Answers pagina en het toonde hoe succesvol de OP is uitgegroeid tot het gebruik van dit platform. vond ook een aantal andere nep-blog posts bevorderen van deze zwendel.

IQ Option Ervaringen: Михаил Оспинов

Zeer goede trading platform en snelste support ooit. Ik heb nu andere binaire opties makelaars, welke website ziet eruit als scam, maar IQ Option is standalone.

IQ Option Ervaringen: Mohamed Kabesh

Blijf weg van deze grote oplichterij! Ik probeerde terug te trekken en ik geen geld heb nooit! Ze sloot mijn rekening! Oplichters !!!!

IQ Option Ervaringen: Steven

Wees je bewust van een groot deel van de andere reviews zijn spam met meer mensen die proberen te scam u van uw geld.

IQ Option Legit

IQ Option Ervaringen: Josef

IQ optie ingehouden mijn terugtrekking na al mijn deposito’s en winst. Ze zijn niet een legitieme makelaar. Indien niet voor de hulp van CRG Systems (crgsystems @ protonmail, com, ik zou in tranen zijn op dit moment, ik kon me niet voorstellen dat het verliezen van 135.000 ISK om deze oplichters. Als u ook problemen ondervindt te trekken, stel ik u contact met hen.

IQ Option Ervaringen: Arthur

NIET gebruiken dit platform. Het is het slechtste bedrijf en klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Ze sloot mijn rekening omdat ik niet opnieuw te verifiëren. Ik had geverifieerd de rekening in het verleden (paspoort, bewijs van adres enz.), Dus ze wist dat ik een legitieme klant. De enige manier om me te laten weten dat ik nodig had om na te gaan weer was via e-mail. Deze e-mails belandde in mijn ongewenste e-mail, die ik niet regelmatig te controleren.

IQ Option Ervaringen: Ritvars Radvilavičs

Oplichters van iQ Option sloot mijn voorraad: LYFT positie adviseren dat het een multiplier fout, hoe zielig het kan zijn! Totally ongereguleerde, scam bedrijf manipuleren met de klant winstgevendheid hoe ze willen. Britse regering en FCA Toezichthouders moeten deze diensten te verbieden en beweren juridische stappen!

IQ Option Ervaringen: Emal Roshandel

Ik weet niet waarom zij wettelijk Maak aan in Denemarken als ze niets over de Deense wetten te kennen.

IQ optievergoeding

IQ Option Ervaringen: vladman

Deze beoordeling krijgt geen eerlijk. Iqoption als een mooie en schone user interface, maar … ze zijn voortdurend veranderen van de commissies en vergoedingen en geloof me of niet, op de weg!

IQ Option Ervaringen: Constantin Alexandru

Ze hebben astronomische vergoedingen voor alles .for bewaring ze willen 0,25% van uw saldo !! Maak je een grapje ? nadat je ze veel betaalde een verloor veel geld dat ze nog meer te nemen u !!!

IQ Option Ervaringen: Vikki Hall

Verschrikkelijk. Ze nemen 10% van alles en maken het vervolgens een nachtmerrie om winst te trekken van hen. Dan bieden ze een overschrijving voor $ 53 !!! Gebruik ergens anders, deze veel hebben zo veel verborgen kosten en gedoe het is gewoon niet de moeite waard.

IQ Option Deposit

IQ Option Ervaringen: arthur

ik zal mijn geschiedenis vertellen, het openen van een rekening, stort $ 10 dollar te ruilen voor een dag om te testen, en toen ik terugtrekking mijn geld terug komt het geld op mijn rekening en in dezelfde tijd een beetje groot debet komt, contact met hen via chat, e-mail en het zelfde ding

IQ Option Ervaringen: Cem Bakiral

Wat een bullsh..t site, neemt uw oney fatser in commissie dan bitcoin moves. 10% wanneer u stort, 10% bij aankoop van de handel 10% wanneer u in de handel te verkopen en 10% als u in te trekken ?? omg !, greep op naar sites zoals binance, bitfinex en bittrex en je kunt zelfs deals te maken met hen. dit iqoption is een ripoff ook als zij zullen u bellen als 5 keer per week om u te begeleiden ???

IQ Option Ervaringen: Steven

Ze maken elk excuus om niet te betalen uw geld terug. Ze zijn absolute oplichters hebben ze mijn verzoek 4 keer geannuleerd en blijven maken van nieuwe hoopes voor mij om door te springen. Ze hebben een kopie van het paspoort had, rijbewijs, nut brief, artsen letter en boog een brief van mijn bank waarin staat dat de kaart heb ik gebruikt om de fondsen te storten is verstreken maar wilt. Ze weten zijn verlopen als ik had ze de vervaldatum aan te geven wanneer ik voor het eerst van de transacties. Absolute oplichters.

IQ Option Ervaringen: david

Ze weigeren mijn verzoek voor elke keer dat intrekking van mijn geld om verschillende redenen (ook al heb ik slechts ongeveer $ 20 gestort daar).

IQ Option Ervaringen: Teodor Bonchev

Ik zag dat ze in staat te stellen bitcoin kopen met FIAT dus heb ik besloten om ze te bekijken. Het goede is dat je kunt storten voordat u uw verificatie af te ronden, dus als je haast hebt (zoals ik was). Ook hebben ze veel steun. En dit zijn de goede dingen.

IQ Option Ervaringen: Christian

Ik gestort £ 390 op mijn rekening en kreeg inbegrepen van mijn kaart £ 401,64 plaats. Gekocht £ 370 ter waarde van BCH, en beschuldigd £ 10,73 commissie.

IQ Option Ervaringen: David Budaghyan

Iqoption.com (iqoption ltd) is een fraude bedrijf, ik verloor meer dan $ 79.000 en toen ik sprak met hen en hen op de hoogte, ik ben de uitgifte van terugvordering dan zij geen optie noemden ze me hebben en vertelde me dat ze zullen terugbetalen al mijn gedeponeerd fondsen, maar de enige geef me $ 23.000 nu zijn ze niet te antwoorden mijn mails en blokkeerde mijn rekening.

IQ Option Ervaringen: Monica Malcon

Ik ben een perfect voorbeeld van de rol die mevrouw, kunnen Louisa Rox spelen in het leven van een handelaar. “Ik hoorde voor het eerst over binaire opties ergens in het begin van 2014” Ik besloot om een ​​kijkje te nemen. Het is duidelijk, ik wilde niet te veel uitgeven, want ik wist niets over dit soort handel, dus na een beetje onderzoek kwam ik over mevrouw, Rox. Haar lage financiële eisen waren precies wat ik van plan was te besteden, zodat ik een rekening geopend, afgezet met behulp van Bitcoin service en kreeg verslaafd aan de handel bijna onmiddellijk ze is uitzonderlijk als het gaat om de handel kunt u haar bereiken op WhatsApp +1 (772) 242 : 6212

IQ Option Ervaringen: Michele

Oplichters! Laat dit bedrijf niet gebruiken! Ik afgezet £ 1000 voor een handel die nooit heeft plaatsgevonden. Bij het terugtrekken van mijn £ 1000.00 ze zou alleen maar staat u mij terug te trekken £ 775. SCUM!

IQ Option Ervaringen: Ibrahim elssallay

Ik heb gebruik gemaakt Iqoption voor 2 jaar en had geen probleem dat zij verwacht mijn neerslagen en ze nooit geklaagd Ik heb problemen met het veranderen van hen de verspreiding gehad, maar ik hield niet veel denken aan dat als ik dacht dat ze gewoon proberen om een ​​beetje meer te krijgen.

IQ Option App

IQ Option Ervaringen: Fredrick Joe

Binaire handel is nog niet alles over het feit dat geluk, maar amuseren me hoe sommige mensen denkt dat je kunt gewoon wakker uit je bed één ochtend en beginnen met de handel met elk platform op uw eigen zonder hulp / of bijstand van een deskundige handelaar en dan verwachten dat je goed rendement . U zult uiteindelijk verliezen omdat binary is niet zoals uw gebruikelijke trading weet je. Huur een deskundige met masterclass strategie is, wie zal in staat zijn om uw handel te behandelen en maak je een goed rendement. Ik werkzaam sandra en ik begonnen met het maken van geld. Contact Sandra en worden uitgebreid via Wat app 1 7 16 24 1 106 2.

IQ Option Ervaringen: Vasilis Kapa

Ik maak een rekening en ik met succes de eerste euro’s over te dragen in 10 minuten! De verificatie proces duurt ongeveer een dag. Het ontwerp van de applicatie is het zeer goed en zelfs een beginner dergelijke kunnen begrijpen hoe de dingen werken!

IQ Option Ervaringen: Jay Fernando

Ik zou het any1 niet adviseren om gebruik iq options.ive had niets maar gedoe proberen te trekken fondsen .I’ve geweest op de telefoon als online Ik heb niets maar uitvluchten .I toch kreeg haven mijn money.When ik klaagde en vertelde em ik was niet blij dat ik zou een slechte beoordeling schrijven er respons was mensen zijn over het algemeen als dat als ze verloren geld handel .die verder van de waarheid kon niet. Ze zijn heel bereid om mijn geld te nemen .anyway Ik ben gewoon anderen waarschuwen om voorzichtig te zijn.

IQ Option Ervaringen: Mia Arthur

Veel mensen in deze handel vandaag hebben pech als gevolg van verkeerde systemen en informatie, iemand mij kennis te maken met de strategie mevrouw Louisa Rox’s voor de handel in binaire optie die een grote mate van de handelaren monetaire leven is veranderd naar boven werknemers, ingenieur van technieken die kunnen winnen je maar liefst $ 54.000 maand tot maand met een kleine start-up ze je helemaal verheffen. Als u verplicht haar hulp te bereiken haar Whatsapp: +1 (772) 242: 6212 Voor beginners coaching en begeleiding

IQ Option Ervaringen: Whistleblower

Wanneer verliezen gebeuren in de financiële markt in veel gevallen is het meestal niet de schuld van de makelaar. Dus kijken naar het logisch, het is volstrekt zinloos beschuldigen van de makelaar wanneer meer wat u zou moeten zijn gericht op probeert om uw verloren geld terug te krijgen !!!

IQ Option Ervaringen: Alexander Logan

Ik heb een enorme hoeveelheid geld verloren aan één van deze makelaars, die me zo gestrand en brak, maar na een kwam een ​​review over mevrouw Louisa Rox over hoe ze hielp veel mensen terug te krijgen hun geld heb ik besloten om contact met haar hielp ze me terug te krijgen elk beetje mijn geld en begon ook begeleiden op de handel nu ben ik het maken van veel van de winst. Iedereen kan haar bereiken op het volgende als je haar hulp op Whatsapp nodig: +1 (772) 242: 6212 Ze is een goede leraar te beginner

IQ Option Ervaringen: Tom Nightingale

Als je niet weet wat je doet ….. verlaten. Ik verloor £ 200 ong.

IQ Option Ervaringen: Fritsch Justina

Hallo allemaal, IQ Option platform zal wegvagen uw geld sneller dan een bliksem. Gelieve niet doen binary / handel of voor de gek houden (je zult nooit je geld terug te krijgen). Ren zo snel als je kunt, te investeren in vastgoed of jezelf. Mensen zijn bang om uit te komen om hun verliezen te verklaren als zijn gênant. Als je aandacht niet nemen u zult er spijt. Waarschuwing!!! als je geld hebt verloren al terug te trekken wat er links en onmiddellijk verwijderen van de app. Dat is mijn advies aan alle IQ Option verslaafden.

IQ Option Ervaringen: Fredrick Joe

Binaire handel is nog niet alles over het feit dat geluk, maar amuseren me hoe sommige mensen denkt dat je kunt gewoon wakker uit je bed één ochtend en beginnen met de handel met elk platform op uw eigen zonder hulp / of bijstand van een deskundige handelaar en dan verwachten dat je goed rendement . U zult uiteindelijk verliezen omdat binary is niet zoals uw gebruikelijke trading weet je. Huur een deskundige met masterclass strategie is, wie zal in staat zijn om uw handel te behandelen en maak je een goed rendement. Ik werkzaam sandra en ik begonnen met het maken van geld. Contact Sandra en worden uitgebreid via Wat app 1 7 16 24 1 106 2.

IQ Option Ervaringen: Monica Joe

Ik ben niet goed in het schrijven van recensies, maar ik wil mijn kennis en ervaring op de handel te delen. Het was geen goede start wel. Ik ging door zo veel problemen en een paar keer om nep verloren en slechte handelaren die beloften van de nooit bereikt heeft. Maar er was een zon schijnen na de regen. Ik kwam in contact met een goede en gekwalificeerde handelaar die behandelde mijn handel en een goed rendement kwam naar me toe. Ik ben blij dat ondanks al mijn verlies, heb ik meer winst gemaakt. Dankzij Sandra Ik waardeer. U kunt haar bereiken met de contactpersoon informatie die ik zal dalen tot onder en ze is op WhatsApp ook. Ze kan je helper.

IQ Option Ervaringen: Tumi

Het ergste app ooit zullen zij uw geld te stelen. Nadat ze over hoe ik mijn initiële investering terug te krijgen hield voor mij en mijn tijd verspild ze sloten mijn rekening stelen van mijn investering. Met geen antwoord.

IQ Option Ervaringen: Vincent Clark

Dank u, mijnheer Harry voor de hulp, bedankt voor de hulp bij het verkrijgen van terug mijn verloren fonds, voor het geloven in mij en het geduld ook ik waardeer.

IQ Option Ervaringen: Michele

Gekocht Stellar cryptogeld was ik rekening gebracht maar liefst 10% commissie en nu zullen ze me niet laten mijn crypto overzetten naar mijn portemonnee ik nodig om deze op hun website portemonnee plaats te houden! hoe schokkend Ik ben niet zeker wat er aan de hand Ik heb nooit dit gebeurt eerder met andere uitwisselingsprogramma platforms hebben gezien.

Meer IQ Optie Reviews:

IQ Option Ervaringen: Creative Life And Mind

dit is verspilling van tijd en geld dat ik verloor veel geld op IQ-optie, maar ik krijg net verloren geld.

IQ Option Ervaringen: Peter Horvath

Gemaakt £ 5k in het afgelopen jaar en ik investeerde onder £ 1k.

IQ Option Ervaringen: Richard NUL

Triest bedrijf te behandelen.

IQ Option Ervaringen: Gaming Beast (MBY)

sluit uw positie automatisch

IQ Option Ervaringen: Andre Coetzee

Ik toond handel met IQ Options in februari 2019. Voor het gebruik van mijn eigen geld testte ik mijn vaardigheden op mijn demo-account en na een week had verdubbelde de $ 10.000, dat was in mijn effectenrekening.

IQ Option Ervaringen: almarie lacay

Nooit handel met deze DISHONEST IQ OPTION Tot nu toe kon ik krijg mijn withrewal Mijn account is volledig gecontroleerd zoals GOED .they UW GELD ETEN

IQ Option Ervaringen: Steve Wilks

Iqoption en eventuele Cyprus gereguleerde makelaar moet worden vermeden. Hun zijn zo veel fca geautoriseerd en gereguleerd brokers hun is geen noodzaak om dit soort bedrijven te gebruiken. Ik gebruikte ze voor een binaire optie gok beetje plezier en nooit verwacht dat mijn geld weer te zien

IQ Option Ervaringen: Maeve Logan

Ik maakte mijn eerste in te trekken na 14 werkdagen. Binaire optie is een mooi bedrijf dat een goede winst opleveren. Dankzij de heer Liam Bruccini voor uw hulp en vriendelijkheid, ik denk dat dit het juiste moment om te investeren op de binaire optie. Handel nu dat de marktwaarde is zeer hoog en maakte een goede winst voor je zelf. kunt u contact opnemen met de heer Liam via WhatsApp: +1 (772). 405: 3594 #

IQ Option Ervaringen: Brian Richard

Binaire optie is een financieel instrument met een vaste prijs en waar de omvang van de mogelijke uitbetaling wordt vooraf bekend. U kunt profiteren van deze instrumenten in de ruimte van slechts 30 seconden! Wanneer u een voorspelling te doen moet je weten dat resultaat is te danken aan u; Als uw voorspelling juist is, zult u een winst te maken en zo kwaad dat je verliest, adviseer ik de handel met mevrouw, Louisa Rox met een garantie van 95% winst op elke handel. kunt u een van de begunstigden van deze prachtige account manager / trader Contact WhatsApp +1 (772) 242: 6212

IQ Option Ervaringen: Alexandru Marius

ze gekeurd mijn id is snel

IQ Option Ervaringen: Eduardas Kravcovas

IQ zijn dodgy criminelen. Zou nooit opnieuw gebruiken.

IQ Option Ervaringen: Mosio

True dieven,

IQ Option Ervaringen: Peter Voronoff

Met de hulp van Franklin was ik in staat om na zoveel mislukte pogingen mijn opgesloten fondsen van IQoption herstellen tot mijn geld op te nemen, was een verschrikkelijke beproeving en één ik nooit kunnen vergeten, maar dankzij franklincaldwell @ cyberservices, com die het mogelijk gemaakt voor mij om mijn geld terug te krijgen.

IQ Option Ervaringen: John Leshoele

IQ Option is een verschrikkelijke platform om de handel op. Ze zijn onprofessioneel en het gebruik van virussen om het systeem te misleiden zodat u uw trades verliezen. Niet mijn woord te geloven. Probeer het en uit te vinden.

IQ Option Ervaringen: Twan

Zou niet aanvaard mijn LD en sloot mijn account Ik verloor meer dan 1500 euro AVOID deze site

IQ Option Ervaringen: Dinesh Dahivelkar

Never Ever Handel in IQoptions Zij zijn slechts Cheaters

IQ Option Ervaringen: Arun Kumar

Bottoms in de beleggingswereld niet eindigen met vier jaar dieptepunten; ze eindigen met een 10- of 15-jarige dieptepunten.

IQ Option Ervaringen: Mikkel Holst

Niet de moeite waard sky hoge commissie en er is een grotere kans van het verliezen dan te winnen heb je een grotere kans om te winnen in een casino ….

IQ Option Ervaringen: Rita Clarkson

Voor een goede oplossingen contact calgarysecurity dot org. Ik kan niet veel zeggen omdat alles was onmogelijk te wijten aan het feit dat ik was depressief voor lang na al mijn investeringen te verliezen, ik nog verschuldigd is de bank en ik moest betalen in bits tot ik aan de overkant van Calgary veiligheid struikelde. Org, ik kreeg het grootste deel van mijn beleggingen terug, de enige die ik niet terug was, omdat ze niet de sporen en andere dingen kon vinden maar atlas ik kreeg de meeste terug.

IQ Option Ervaringen: Redeemer Altar

Vergeet niet een slachtoffer van valse beloften niet vallen, iedereen die bereid is om u te helpen niet om geld vragen alvorens dit te doen, om hulp over hoe u uw verlies investering te krijgen en ook over hoe om te leren hoe om de opties voor gratis vriendelijk verzocht contact op met de gegevens handel op de titel. Deze absoluut bevrijden hij zal u laten zien hoe om te profiteren met zijn masterclass strategie. Wees voorzichtig handelaren en wees wijs.

IQ Option Ervaringen: morrison smith

De handel bijna maakte me opraken van besparingen, tot ik over een verwijzing met betrekking tot Mrs. Louisa Rox kwam ze gaf me nog een kans om binaire opties handel geloven opnieuw na adviseerde me op het platform (makelaar) om te ruilen ze me om haar master class strategische introduceren systeem van handel met een winstpercentage van 95%, met behulp van de beste software voor de handel. ik sterk adviseren iedereen die nog steeds moeite om de winst in binaire optie handel contact met haar te maken via WhatsApp +1 (772) 242: 6212 Geef haar een kans te maken wie je dromen in het leven te worden.

IQ Option Ervaringen: John Manning

Absolute regen van gangsters. Zou aanraden dus blijf uit de buurt van hen. Ze stilgelegd mijn account zonder waarschuwing en hebben eigenlijk gestolen fondsen Ik had geïnvesteerd. Zijn pure fraude.

IQ Option Ervaringen: George

Ze sloot mijn rekening ondanks dat geverifieerd. Ze zijn big time oplichters.

IQ Option Ervaringen: Frank Anser

vond ik veel positieve reacties op iqoptions.net/ maar waarom ik zie hier enige negatieve?

IQ Option Ervaringen: Forex Predictor

Ik ben een professionele Forex handelaar en Binary Option Trader, ik vind IQ Option is de beste Broker. Ik zal mijn ervaring door de jaren heen van de handel in binaire optie te delen, veel handelaren zijn gokkers, ze weten niet hoe de markt werkt, bied ik handelaren een strategie en een handleiding over hoe om te winnen binaire optie. Neem contact met mij op

IQ Option Ervaringen: Fabian Ledgister

PAS OP! Ik heb momenteel $ 1000 ze weigeren om release, als een standaard bankkaart afloop gaf ze het excuus om te zeggen dat ik alleen maar kan terugtrekken terug mijn geld van de oude is verlopen en vernietigd kaart. Ik stuurde een brief van mijn bank aangeeft dat is dezelfde account en de kaart was gewoon veranderd en ze weigeren om me mijn geld te geven! CRIMINALS investeren niet … EASY BORG, ONMOGELIJK opnames. Ik heb ze gemeld aan de FTC, als iemand een andere ideeën te behagen mij verlichten, om mijn verloren middelen terug te vorderen.

IQ Option Ervaringen: edhat

Het is een losse wil verloren geld met IQ Option.

IQ Option Ervaringen: Jack Duncan

Oplichters maakte me aan het binair vergeten nadat ik in de verkeerde hand hebben geïnvesteerd voor vele malen. Ik ben gestopt met het bedrijf voor als een jaar eerder een vriend te introduceren me om zijn account manager. Ik contact met hem en te investeren terug op de binaire optie … Ik kreeg mijn eerste winst na 14 werkdagen. Alle dank aan de heer Liam Bruccini voor het helpen van me. U kunt hem bereiken op WhatsApp +1. (772). 405: 3594 #

IQ Option Ervaringen: Abhiraj Tagore

You cant geld op te nemen. We gebruikten het voor de opleiding daartoe bij igurucool.in en alle studenten verloren geld. Als je dan wint zal het niet toestaan ​​om geld op te nemen.

IQ Option Ervaringen: Richard

So far so good. Ik denk dat er veel mensen hier de class IQ Option uit onwetendheid. Onthoud dat als u niet weet hoe de handel, hoe het beheer van geld te doen, zul je hier niet slagen.

IQ Option Ervaringen: Jesse Valdez

Heb iedereen gehoord over Harry? Ik denk dat ja is over de hele wereld, Een groot handel goeroe die is bereid om te helpen op elk moment, want heb hem ontmoet hebben terug te krijgen allemaal verloren in het verleden met verschillende makelaars. Meeting Harry was de grote ding te bereiken in deze trading wereld, want met hem al mijn winst is gerestaureerd en meer overwinningen en munten. Contact dylanharry22gmaildotcom dit helemaal gratis …

IQ Option Ervaringen: Radoslav Ichev

Geladen mijn rekening tweemaal voor hetzelfde transactions.I hebben alle bewijzen, samen met bankafschriften gestuurd dat bedrag twee keer afgeschreven en hun customer care deed niets.

IQ Option Ervaringen: Anastasia Morgan

Ik zal altijd dankbaar blijven mevrouw Louisa Rox de alle hulp verleend aan me op om weer alles wat ik heb verloren in minder dan een maand, ben ik raad iedereen moeite om winst te maken in de handel te willen terug te krijgen al hun verloren in een schot tijd moet vrij om contact met deze eervolle vrouw om hulp via WhatsApp +1 (772) 242 voelen: 6212 nogmaals dank mevrouw Rox

IQ Option Ervaringen: Nigel Ayers

Geen relatie met deze Co en dit cijfer wellicht oneerlijk zijn, maar ik heb net had mijn creditcard gekloonde en een betalingstransactie aan deze groep was gelukkig geweigerd. Ik benadrukken alleen voor info.

IQ Option Ervaringen: Christy Martins

Het herstellen van uw verloren fonds zonder het betalen van iemand, hebben mevrouw Louisa Rox aan het veranderen mensen het leven door hen te helpen met alle problemen met betrekking tot valuta en crypto handel in valuta. Een handel expert, goed account management, advies over laag terug te krijgen je geld binnen een korte periode van tijd. Zij is te bereiken via WhatsApp +1 (772) 242: 6212 altijd klantvriendelijk.

IQ Option Ervaringen: Reju sizan

Shocking communicatie. Mijn trading account is afgesloten omdat ik werd gevraagd om een ​​bewijs van adres te vernieuwen. Ze stuurden me een email herinnering dat werd gefilterd om mijn Ongewenste e-mail en dus ook mijn collecties werden verkocht en mijn account gesloten zonder de mogelijkheid om opnieuw te activeren. Ze hadden een andere manier van contact, zoals mobiele nummer en postadres, maar er was geen communicatie. Erg arm.

IQ Option Ervaringen: JJ

JE MOET JE SCHAMEN. GENOEG ZIJN SCAMMERS, stelen van onschuldige mensen!

IQ Option Ervaringen: Richy Advent

Lening,

IQ Option Ervaringen: Vishal Gupta

VOOR Singaporezen

IQ Option Ervaringen: AbdullahTech

Had een account bij IQ-opties, zij blokkeerde de rekening verkocht al mijn trades en rekening gebracht me een woekerprijzen vergoeding voor het plezier. Ze zijn genomen om al rechtbank man maal door CySEC hetzelfde bestuursorgaan dat iq-opties te stimuleren zij voldoen aan. het bedrijf antwoordde dat ze hadden gemaild klanten om hen te waarschuwen dat ze allemaal trades die is op zijn platform in een bepaalde tijd wordt gesloten. Waarom zou iemand een handel op een verlies te verkopen, het idee is om te kopen en te verkopen wanneer hij een winst bereikt ten minste ik zou van dacht dat het was het beste beleid in het maken van winst.

IQ Option Ervaringen: Patrick Seaman

Uitstekende work.I’m zeer tevreden met deze portefeuille. Het is prachtig en effectief. Iedereen moet het proberen

IQ Option Ervaringen: undecodable

Zij maken gebruik van kunstmatige intelligentie om je los te maken, GA NIET daar

IQ Option Ervaringen: Aht

U kunt alleen geld overmaken back uw bankkaart door transferwise, die veel kost. Ik moest vechten met ondersteuning voor dagen aan mijn kleine hoeveelheid geld terug te krijgen. Ik kan me voorstellen dat mensen met veel geld. Ik niet aan te raden.

IQ Option Ervaringen: ChrisTina Fas

gewoon omdat iq opties worden geregeld ..het betekent niet nadat hij met hen een year..you proberen withdraw..and ze zeggen dat er een probleem is met uw profiel die naar haar mening een fake..so we geen geld kunnen vrijgeven

IQ Option Ervaringen: Jonathan

Ik heb nog nooit een account aangemaakt en toch heb ik gespamd non-stop alsof ik ben een klant. Hun uitschrijflinks niet werken en het recht om te wissen verzoek werd afgewezen onder verwijzing naar zijn ze behoefte ro klantgegevens ondanks dat ik behouden nooit te hebben een klant van IQ optie geweest. Het bedrijf is aftands als de hel, te voorkomen ten koste van alles

IQ Option Ervaringen: Gabrielle Fisher

Ik heb nog nooit dit onprofessioneel gezien een makelaar bedrijf! Ik begon de handel met hen op 10 juli 2019 heb ik besloten om een ​​deel van hun instrumenten uit te proberen op de demo-account die ik heb gemaakt en het werkte perfect, maar toen ik probeerde het op mijn live-account, verloor ik een enorme som van bedrag. Ook werden mijn trades altijd sluiten in verlies, ondanks het instellen van de stop loss tot -15%. Ik gaf na mijn $ 40000 investeringen teruggebracht tot $ 25.000. Ik maakte geen winst, dus ik besloot zich terug te trekken, maar ze weigerde hoofdelijk tot ik een terugboeking ingediend door middel van: Frankduncan12 @ yandex, com de FinTech expert dat mijn geld terug gekregen.

IQ Option Ervaringen: Mazin

Scaaaaaaaaaammmmmmmers vertrouw ze niet dat ze zullen u looooose vóór beurs die u nodig hebt om hard te studeren en te begrijpen is er geen gemakkelijke geld

IQ Option Ervaringen: Buddika Sampath

Het gehele platform iq lijkt ontworpen te verwarren en u helpen om los geld. Enkele zeer dubieuze dingen aan de hand, hoe kan een kaars op een 1m chart open / dicht boven / onder de OC van de vorige kaars?

IQ Option Ervaringen: Ariff Firdaus

% 100 SCAM, veranderde mijn bankrekening wachtwoord. Ik heb verloren $ 60, nog steeds veel voor mij.

IQ Option Ervaringen: Carlos Rojas

Bewijs van adres. Bankafschrift dat als bewijs van verblijf werd aanvaard op mijn plaats van het werk werd verworpen door IQ Option..so mijn gegevens worden niet geverifieerd en toch zijn ze me aan te moedigen om fondsen over te dragen aan de handel. Dit is een wake up call voor mij niet om zaken te doen met deze jongens, gevestigd in Cyprus. Ook hun spreads zijn niet zo goed als FxTrader.

IQ Option Ervaringen: Jennifer Burgess

Als je een beginner bent in de handel raad ik u niet investeren met een bedrijf (makelaars) gebruiken zonder het advies van een expert, want zonder een goede strategie uw kansen van het verlies is zeer hoog, ik werd het slachtoffer van hen voordat ik aan de overkant van mevrouw kwam . Louisa Rox, adviseerde ze me op welk bedrijf de handel met de ene helpt me handel sindsdien en ik heb geen verlies ervaren zijn geweest. Contact met haar op WhatsApp +1 (772) 242: 6212 voor begeleiding en laat haar u helpen uw account te beheren

IQ Option Ervaringen: Mr Mohammed Saleem Zarin

Binaire Opties zijn zo riskant .. dezelfde kans om de Joker te winnen .. verloor mijn geld .. en het was zo verslavend op een bepaald punt .. Never ever again!

IQ Option Ervaringen: Jeff Tylor

Ik vorig jaar, dat maakt me niet te geloven ze niet meer verloren wat geld om nep-brokers zo vaak. maar na enkele maanden van mijn zeer goede vriend verwees me naar contact heer Liam Bruccini dat hij een goede trader / account manager kan ik de handel met. En na contact met hem, we praten en hij adviseerde me over hoe om te investeren sindsdien heb ik het maken van veel van de winst. Dus ik kan je verzekeren dat de heer Liam Bruccini is een goede account manager met vertrouwen. U kunt hem bereiken via WhatsApp: 1. (772). 405: 3594 #

IQ Option Ervaringen: Paul Devon

Ze zijn daglicht rovers, ze nooit echt geven echt inzicht over hoe om te winnen, en wanneer je begint te winnen, verliest u toegang tot uw account. Ik had mijn eigen verschrikkelijke ervaring met dit platform, maar alle dank aan de heer Richard die hielp me te halen al mijn geld en de voordelen van hen. U kunt bereiken om hem om hulp via Richardlofton114 @ gmail dot com

IQ Option Ervaringen: Vernon Adams

De beste manier om te gaan met een financieel verlies probeert te kijken naar een manier om de verloren geld terug te krijgen. En het goede nieuws is dat het nu mogelijk is, alles wat je hoeft te doen is in contact te komen met de juiste persoon.

IQ Option Ervaringen: Naome

Ik heb op IQoption sinds 2016.

IQ Option Ervaringen: Fahim Nooristani

Blijf ze bedrogen me 6k uk pond. Ik raad alle mensen wegblijven van iq optie handel. Zij zullen uw geld en uw account sluiten

IQ Option Ervaringen: Clayton

Beschamend tarieven en zuigen je in met misleidende claims. Enorme kosten terug te trekken.

IQ Option Ervaringen: Fur Frenzy

Stop met het verspillen van uw tijd en geld. Scam Ahead !!

IQ Option Ervaringen: Mark

Ik gebruik dit bedrijf om online handel – Ik voel me veilig handelsverkeer met hen

Bittrex ErvaringenPlus500 ErvaringenDegiro ErvaringenBitfinex ErvaringenKucoin ErvaringenPaxful ErvaringenIc Markets ErvaringenExness ErvaringenXtb ErvaringenPepperstone ErvaringenBitpanda ErvaringenFxpro ErvaringenFXCM ErvaringenFXTM ErvaringenInstaForex ErvaringenAvaTrade ErvaringenTrading 212 ErvaringenAdmiral Markets Ervaringen24option ErvaringenSpreadex ErvaringenCEX.IO ErvaringenAxiTrader ErvaringenXM Forex ErvaringenBitMEX ErvaringeneToro ErvaringenIQ Option ErvaringenPrimeXBT ErvaringenByBit ErvaringenBitcoin Revolution Ervaringen